Hjulskift i Oslo og Drammen

Hjulskift i Oslo og Drammen er en av våre tjenester vi tilbyr våre kunder. Mange bilførere ønsker selv å utføre hjulskift da en strengt tatt ikke trenger å være bilmekaniker for å uføre dette. Likevel er det ting ved hjulskift som en må passe på som kan gå feil.

 

Hvis hjulboltene er skrudd for løst, vil bilen riste og gi fra seg ulyd. Ved hjulskift må en skru til med riktig moment på hjulboltene. I tillegg er det viktig at en ettertrekker ved behov. Ved hjulskift må en heller ikke skru boltene for hardt. I verste fall kan boltene bli kappet av i fart. I ytterste konsekvens kan en miste hjulet i fart og skape en farlig situasjon. Det er også viktig at en bruker riktige bolter på sommerdekk og vinterdekk.
Vår/høst vil du som prioritert kunde få innkalling på sms med tilbud om time for hjulskift. Når du kommer til vår avdeling vil hjulene bli montert med riktig moment, og lufttrykk sjekkes så du får mest mulig økonomi i din kjøring.

 

Fornebu Bil har konkurransedyktige priser på hjulskift i Oslo og Drammen. Kontakt Fornebu Bil for mer informasjon om hjulskift i Oslo og Drammen.